• Actief
  • Buiten
  • Coaching
  • Groepen
  • Paardrijden
Paardencoaching

Je bent van harte welkom op Terschelling, eiland van rust en ruimte. Een coaching of training met mij en de paarden geeft inzicht in onbewuste patronen die je belemmeren. Zo krijg je verbetering in relaties, samenwerkingen en communicatie.

En dat levert jou perspectief, energie, tijd en ontspanning op!

Ik werk met ondernemende mensen die hun eigenwijze pad bewandelen. Met aanpakkers die bereid zijn in zichzelf te investeren met tijd, geld en energie.

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het níet alleen te doen. (Bijna) niemand haalt het beste uit zichzelf zonder coach, helpers of wegwijzers. Laat mij en de paarden een van die coaches, helpers en wegwijzers zijn. Want het pad moet je altijd zelf nog lopen.

Wat mij uniek maakt, is dat ik goed patronen waarneem en die duidelijk kan vertalen naar heldere, bruikbare tips. Niet praten over, maar ervaren! Lekker down to earth: doortastend, duidelijk en objectief. En ik garandeer je: als je een coachingtraject hebt gedaan, dan is er iets wezenlijk veranderd en kun je niet meer terug naar het oude. Zonder dat dit al te veel inspanning van jou vergt, zet je een nieuwe beweging in gang die je helpt in jouw dagelijks leven.

Waarom paarden?
Van nature spiegelen paarden de innerlijke gesteldheid van degene die tegenover ze staat. Zonder oordeel of mening geven paarden direct eerlijke feedback. Op het moment dat een paard echt helderheid ervaart, creëert dit vertrouwen en rust. Wanneer hij twijfel ondervindt tussen wie je echt bent en hoe je je voordoet, zal het paard dat direct laten merken. Hierdoor zijn paarden ideale leermeesters als het gaat om leiderschap, samenwerking en duidelijke communicatie. Tijdens de coaching loopt het paard vrij rond. Hij heeft de keus om jou als leider te zien of zijn eigen gang te gaan. Het paard volgt als je authentiek reageert en handelt. Je ervaart wanneer dat moment is en hoe je daaraan kan werken. Door wederzijds vertrouwen ontstaat er samenspel en wezenlijk contact.

https://jaeikemetpaarden.nl/

Algemene informatie

Ik ben open op afspraak van dinsdag t/m zaterdag.

Veel gestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen opgesteld door Jaeike - Coach met paarden, heb je zelf een vraag? Je kunt een vraag stellen aan Jaeike - Coach met paarden door een bericht te sturen.

Locatie

Jaeike Stienstra verified

Jaeike Stienstra

Coach met paarden

Mijn passie: Mens en dier helpen vrijer te bewegen. Heb je vragen neem gerust contact op.