Vakantiehuisjes op Terschelling

Op zoek naar een vakantiehuis voor heel de famillie of ga je even lekker weg zonder de kinderen? Zoek hier je vakantiehuis op Terschelling, in de duinen, langs het bos of op een vakantiepark.

We geven niet alleen de locatie van de vakantiehuisjes aan maar je kunt ook de liggin bekijken, ligt het huisje op een vakantiepark of in de duinen. Wordt een vakantiehuis door particulieren beheert of is er misschien een receptie aanwezig?

Zoek jouw ideale vakantiehuis op Terschelling, bekijk wat er in de buurt te doen is en kijk waar jij gezellig met de familie uit eten kunt.

Wil je er even tussenuit, voor een weekendje of misschien wel langer? Boek een vakantiehuisje op Terschelling, voor heel de familie of gezellig met z'n twee. In het overzicht hierboven vind je verschillende vakantiehuisjes verspreid over het eiland. Hieronder willen we toch enkele huisjes laten zien die zeker de moeite waard zijn.

Vakantiehuisjes West-Terschelling

Wanneer je aankomt op Terschelling vaar je de haven van West-Terschelling binnnen, meteen ook het grootste dorp van het eiland. Je vindt hier verschillende leuke winkeltjes, cafe's en restaurants maar ook verschillende vakantiehuisjes.

Misschien wel het mooiste huisje van West-Terschelling, de Uiver. Het huisje ligt net buiten het dorp, tussen de duinen van Terschelling. Het nieuwgebouwde huisje bied veel privacy en vrij uitzicht over de duinen. Toch bevindt het huisje zich binnen loopafstand van het dorp.

Een ander, minder bekend vakantiehuisje, is de Koekoekspaal. Het huisje is gelegen aan de bosrand, vlakbij Doodemanskisten, een waterplas gelegen in de bossen van Terschelling. Vanaf het terras heb je uitzicht over de bossen en de duinen. Het vakantiehuisje bied plaats voor 4 personen. Wat uniek is aan deze woning is het "kraaiennest", een terras op de eerste verdieping dat uitzicht bied over de duinen, gelegen aan de achterzijde van de woning.

Vakantiehuisjes West aan Zee

Op zoek naar een vakantiehuisje in de duinen, vlakbij het strand? In West aan Zee vind je verschillende vakantiewoningen gelegen middenin de duinen. De ideale omgeving om gezellig samen met opa en oma en de kinderen even bij te komen.

In West aan Zee vind je tal van vakantiewoningen maar er zijn er wel een paar die in het oog springen. Zo vind je hier onderaan het duin, het vakantiehuisje de Kayak, een recent verbouwde vakantiewoning waarbij alles gelijkvloers is, de slaapkamers, de badkamer en het toilet bevinden zich op de beganegrond. Ideaal voor ouderen of mensen die minder goed ter been zijn.

Helemaal bovenop het duin vind je vakantiehuisje Muis, dit huisje bied vrij uitzicht over de prachtige stranden van het eiland en de Noordzee. Zie je jezelf al zitten, met een wijntje op het terras, genietend van de zonsondergang? Muis is geschikt voor maximaal zes personen.