Ook op Terschelling hebben de restaurants in deze tijd de deuren moeten sluiten in verband met het "covid-19" virus. Toch zijn velen geopend voor het afhalen of bezorgen van maaltijden. Omdat we nu liever niet de deur uit gaan kun je er voor kiezen de maaltijden thuis of op je vakantieadres te laten bezorgen! We hebben bij onderstaande restaurants een opmerking geplaatst of ze zijn geopend voor afhalen en/ of bezorgen.

Restaurant “Storm”

Wat voorheen als drogisterij diende is omgebouwd tot een warm en sfeervol eetcafé, waar lekker eten nog betaalbaar is. Je vindt restaurant 'Storm' in de Torenstraat, nabij de Brandaris. In het restaurant kun je terecht voor verschillende soorten voorgerechten zoals, plukbrood en rundercarpaccio. Daarnaast bereidt het restaurant “classics” zoals varkenshaas en kip saté voor, geserveerd met heerlijke friet en een salade. De voortreffelijke “specials” zijn o.a. de ossenhaaspuntjes en lamsfilet. Wil je meer weten? Bekijk hier de menukaart en de openingstijden.

Restaurant Storm is geopend voor afhalen en bezorgen.

Bekijk de pagina van Restaurant Storm.

Restaurant “WigWam”

In het mooie centrum van West Terschelling vind je Restaurant 'WigWam'. Je vindt het restaurant in de Boomstraat, haaks gelegen op de Torenstraat. WigWam kenmerkt zich door een groot assortiment aan hamburgers, ook wel “Tasty Burgers” genoemd. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een “Classico” met sla, tomaat, augurk en ui of een “Hangover” burger van 100% runderburger met sla, tomaat, augurk, ui, bacon en ei. Doesn't that sounds delicious?!

Restaurant WigWam is op dit moment gesloten, wel kun je terecht bij de gelijknamige snackbar. Je kunt hier terecht om snacks en broodjes af te halen. Kijk hier voor meer informatie.

Pizzeria “Isola Bella”

Aan de hoofdweg, vlakbij West Terschelling, vind je pizzeria Isola Bella. De menukaart zit boordevol verschillende gerechten. Naast pizza’s zijn er diverse pastagerechten, salades en risotto gerechten te bestellen. Pizzeria Isola Bella biedt naast een groot aanbod gerechten ook heerlijke wijnen aan, die naast de heerlijke Italiaanse gerechten gedronken kunnen worden. Je kunt kiezen uit witte- of rode wijn of rosé. Verder zijn er verschillende bieren te bestellen en voor de liefhebber is er de mogelijkheid om een fles bruisend water bij te bestellen. Bekijk hier de menukaart.

Pizzeria Isola Bella is alleen geopend voor bezorgen, je kunt de maaltijden online bestellen en gelijk met iDeal afrekenen.

Ga naar de website

Restaurant "d' Drie Grapen"

Een echt familierestaurant waar alweer de derde generatie de gastvrijheid voortzet. De eenvoudige gerechten zijn verzorgd en voor de kinderen is een speciaal menu samengesteld. Voor de kleinsten zijn er kleurplaten en spelletjes om ze even lekker bezig te houden.

Wat velen niet weten is dat je hier ook heerlijk kunt vertoeven in de Grapentuin. Gelegen op het westen kun je hier even bijkomen na een dagje strand of een lange fietstocht.

Restaurant d'Drie Grapen is van donderdag tot en met zondag geopend voor afhalen en bezorgen. Bekijk hier de menukaart

Ga naar de website voor meer informatie.

Restaurant “de Rustende Jager”

Net voorbij Midsland, (voor de molen linksaf) vind je aan je rechterhand restaurant 'de Rustende Jager'. Ondanks dat je er op dit moment niet kunt genieten van gezellige live muziek kun je hier gelukkig heerlijke maaltijden afhalen of zelfs laten bezorgen. Bij 'de Rustende Jager' heb je de keuze uit bijvoorbeeld, schnitzel, saté, spareribs of de sliptong. Deze maaltijden worden geserveerd met friet met mayonaise en een salade. 

Restaurant 'de Rustende Jager' is zowel geopend voor afhalen als bezorgen. Bekijk hier de menukaart.

Ga naar de website voor meer informatie. 

Restaurant “de Zee”

In het centrum van West Terschelling, in de Boomstraat is het restaurant 'de Zee' gelegen. De Zee heeft een kleine menukaart dat eenvoudig en overzichtelijk is. Het restaurant bereidt haar mediterrane gerechten (pizza’s) in een heerlijke Italiaanse houtoven met superverse en eigentijdse producten van het eiland, denk aan, vers gevangen vis van het eiland, kaas van Terschellinger boeren en groente en fruit van het eiland.

Restaurant ‘de Zee’ is alleen in het weekend open voor afhalen.

Restaurant “Flaman”

Onder de Brandaris, de vuurtoren van Terschelling, vind je restaurant Flaman. Je kunt hier terecht voor verschillende aziatische gerechten. Vanaf het terras heb je uitzicht over het plein onder de vuurtoren en kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Restaurant "Flaman" is geopend voor afhalen van woensdag tot en met zondag.

Pannenkoekenhuis "'t Sprookjesbos"

In de Boomstraat vind je het gezellige familierestaurant 't Sprookjebos, hier staat naast pannenkoeken en poffertjes nog veel meer op de kaart. Probeer eens de Black Angus biefstuk met truffeljus of de vegetarische "Beyond Burger". Zoek je een gezellig restaurant voor de kindereen? Er is een heus kinderhuisje gemaakt met tablet, tv en een groot krijtbord, even heerlijk genieten dus.

Het pannenkoekenhuis is alle dagen geopend en bezorgt de maaltijden bij je thuis.

Restaurant “Onder de Pannen”

Aan de rondweg van Midsland vind je restaurant 'Onder de Pannen'. Waar je je normaal thuis voelt als eilander of als bezoeker van het eiland, brengt dit restaurant het uit eten gevoel bij jou thuis. Je kunt bij “Onder de Pannen” heerlijke voorgerechten bestellen, zoals knoflook broodje of een rundercarpaccio. Als hoofdgerecht heb je de keuze uit een runderstoofpotje, saté van de varkenshaas of een heerlijk gebakken zeebaarsfilet. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade. Ben je groot fan van oosterse gerechten? Het restaurant bereidt ook heerlijke sushi voor!

Restaurant 'Onder de Pannen' is geopend voor afhalen en bezorgen.

Pannenkoekenhuis Hans & Grietje

Misschien wel de grootste pot Nutella die je ooit hebt gezien, bestel de pannenkoek "Nutella" bij het Pannenkoekenhuis in Midsland. Je vindt Hans & Grietje onder de kerk in Midsland. Je kunt hier niet alleen terecht voor pannenkoeken en poffertjes, zo staan er onder andere ook ossenhaaspuntjes en gamba's op het menu.

Gewoon even lekker genieten van een hapje en een drankje? Zoek een plekje op het terras, hier kun je heel de dag genieten van de zon!

Het pannenkoekenhuis is alle dagen geopend en bezorgt de maaltijden bij je thuis.

Snackbar “de Molenbaan”

Naast de gelegenheid om de 18 holes van de midgetgolfbaan af te gaan kun je ook heerlijke snacks bestellen bij Snackbar de Molenbaan. Zoals de naam misschien al doet vermoden vind je de molenbaan naast de molen van Formerum. De snackbar is voorzien van topkwaliteit patat en heeft een ruim assortiment aan snacks.

Bij de Molenbaan kun je alleen terecht voor afhalen, bestellen kan aan de balie.

Strandpaviljoen "Kaap Hoorn"

Aan het einde van het Hoornse Bos vind je strandpaviljoen Kaap Hoorn, hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, probeer eens de Nemo Bol met gebakken gamba's, spekjes, sud'n sol tomaat, lente ui en knoflooksaus.

Het speciaal ingerichte afhaalloket is geopend van 12:00 tot 17:00. Houdt er rekening mee dat Kaap Hoorn alleen te bereiken is met de fiets, te voet of te paard. Zoek gewoon een lekker plekje in de duinen en geniet van het eten, de zon en het uitzicht. 

Strandpaviljoen Kaap Hoorn is enkel geopend voor afhalen.

Restaurant "Zonneweelde"

In de dorpsstraat van Hoorn vind je restaurant Zonneweelde. Ben je met de kinderen op pad? Dan is Zonneweelde de ideale plek om even tot rust te komen, te genieten van een hapje en drinken en dat terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de speeltuin.

Restaurant Zonneweelde is op dit moment gesloten.

Restaurant "de Reis"

Ben je meer van de kleine gerechtjes, verschillende hapjes en drankje? Reserveer dan een plekje bij Spaans restaurant de Reis. Hier kun je terecht voor heerlijke tapas gerechtjes en Paellas. Ook is er voor de kinderen een speciaal menu samengesteld.

Een tip? Probeer de huisgemaakte Sangria!

Restaurant de Reis is geopend voor afhalen van donderdag tot en met zondag.

Zijn we nog iemand vergeten? Neem even contact op en we houden het overzicht up to date.