Filters

Klik op het icoontje om filters te gebruiken.

  • Massage
  • Ontspannen

Tijdens je vakantie even helemaal tot rust komen? Maak kennis met de Shiatsu behandeling*, een klassieke massage of een stoelshiatsu op Terschelling.

Shiatsu

Shiatsu is een manier van lichaamstherapie of massage die afkomstig is uit Japan. Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk” en wordt gebruikt om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Shiatsu is een techniek die ervoor zorgt dat het autonome zenuwstelsel in balans wordt gebracht. Op het lichaam vinden we vaak “plekjes” met afwijkende temperatuur of weefselspanning, deze worden tenderpoints of triggerpoints genoemd. Bij de shiatsu-behandeling worden deze punten weer met elkaar verbonden, zodat een goede doorstroming van de energie weer plaats kan vinden. Ook zorgt de behandeling voor lokale pijnbestrijding en spierontspanning.

Bij de behandeling wordt veelal gebruik gemaakt van de duim, vingers en hand om druk uit te oefenen op bepaalde punten op het lichaam. Hierdoor vloeit de energie weer soepel door het lichaam. De behandeling is ontspannend en zorgt ook voor lokale pijnbestrijding.

Na afloop van de Shiatsu behandeling wordt er een klassieke massage toegepast om weer helemaal tot rust te komen.

Ben je nieuwsgierig of wil je een afspraak maken? Neem dan even contact op.

 

Algemene informatie

Prijzen van de verschillende behandelingen

Shiatsu 45-60 min. €55,-
Stoelshiatsu 25 min. €25,-

Veel gestelde vragen

Mag ik mijn kleren ook aanhouden tijdens de behandeling?

Tijdens een stoelshiatsu, mag je de kleding aan houden. Bij een shiatsu-behandeling en/of een klassieke massage wordt gebruik gemaakt van huid op huid contact.

Locatie

Gerda Damstra verified

Gerda Damstra

Therapeute

Maak kennis met de Shiatsu behandeling*, een klassieke massage of een stoelshiatsu op Terschelling. Heb je vragen, neem contact op!