Filters

Klik op het icoontje om filters te gebruiken.

  • Appartement
  • Boerencamping
  • Kamperen
  • Kinderen

Welkom op onze ecologische boerderij, waar wij u graag laten zien hoe wij boeren. Verblijf in een van onze appartementen of neem uw eigen tent mee en geniet van een prachtig uitzicht over de polder.

U vindt onze boerderij in het dorpje Lies, centraal gelegen op het eiland vlakbij het bos, de duinen en de uitgestrekte polder.

Boerencamping

U kunt bij ons terecht met eigen tent, onze tentplaatsen zijn ruim opgezet en bieden een vrij uitzicht over de polder. Daarnaast heeft elke tentplaats zijn eigen picknicktafel.

U kunt iedere dag van de week kiezen als aankomst- of vetrekdag, u bent dan ook welkom als u maar een nachtje wil komen kamperen.

In het sanitairgebouw vindt u twee fijne douches, twee toiletten en een wastafel. Buiten vindt u een afwasplaats met koud en warm water. Wist u dat ons water wordt verwamd met behulp van een zonneboiler?

Er is geen stroomaansluiting bij de tentplaatsen zelf maar in de schuur zijn afsluitbare vakken aanwezig zodat u een mobieltje, camer of laptop kunt opladen.

Appartementen

Naast onze boerencamping verhuren wij appartementen in het voormalige achterhuis en in de oude veestalling. Zo verhuren wij appartementen van vier tot tien personen.

Wilt u meer informatie over de appartementen of bent u benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid, neem dan even contact met ons op.

Algemene informatie

  • Gratis Parkeren
  • Toiletgebouw
  • Warm water

Op onze boerencamping heb je een prachtig uitzicht over de polder vanuit uw eigen tent. De tentplaatsen zijn erg ruim opgezet en beschikken allen over een eigen picknicktafel.

De prijzen voor het hoogseizoen 2020 bedragen € 22,50 voor een tentplaats inclusief twee personen, exclusief toeristenbelasting. In het laagseizoen betaald u € 17,50 per tenplaats.

Per persoon extra betaald u € 2,50 voor kinderen tot vier jaar, € 4,00 voor kinderen tot dertien jaar en € 5,75 voor kinderen van dertien jaar en ouder.

Heeft u vragen over de beschikbaarheid of wilt u een plaatsje reserveren, neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Verhuurt u ook ingerichte tentent?

Nee, wij hebben geen ingerichte tenten. Wel kunt u een tent huren via Primakamp, zij zetten de tent voor u op en richten deze in op onze camping.

Kan ik ook mijn hond meenemen?

Nee, honden zijn in verband met onze eigen dieren, niet toegestaan op onze camping.

Locatie

Cees en Margriet verified

Cees en Margriet

Eigenaren

Wij vertellen u graag meer over onze manier van boeren en weidevogelbeheer, heeft u vragen? Neem gerust contact op.