• Buiten
  • Kinderen
Wil je met zijn allen, vrienden, famillie of de kinderen, eens iets anders doen? Kom gezellig langs in onze tuinen in Hoorn. Hier kun je in de zomermaanden zelf fruit, groenten en bloemen plukken.

Pluk de dag, of aardbeien, blauwe bessen of kersen! Kom gezellig eens langs met de kinderen. In onze tuinen mag je zelf fruit, groente en bloemen komen plukken. Je kunt bij het tuinwinkeltje een mandje en een schaar pakken waarna je de bordjes volgt door onze tuinen. Wanneer je mandje vol is kun je deze laten wegen en afrekenen.

Voordat je gaat kun je nog een heerlijke fruitsmoothie of kruidentheetje krijgen en genieten van alles wat bloeit.

Je vindt onze tuinen aan het eind van Hoorn, naast de sportvelden van de lokale voetbalvereniging. Mocht het slecht weer zijn, neem dan even contact op voordat je langs komt.

Zien we je daar?

Suus en Jos

Algemene informatie

Begin juni, zodra het eerste fruit rijp is, start het plukseizoen. Vanaf dan is de pluktuin elke dinsdag t/m zondag open van 10:00 tot 17:00 uur.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan Zelfpluktuin Groenhof, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Vanaf wanneer kunnen we weer bij jullie fruit komen plukken?

Begin juni mag je weer bij ons langskomen om fruit, groente en bloemen te plukken.

Locatie

Jos en Suus verified

Jos en Suus

Zelf je fruit uitzoeken? Pak een bakje, kijk wat er plukrijp is, volg de bordjes in de tuin en pluk zelf het rijpe fruit.