• Ontspannen
  • Yoga
Jong, oud, ervaring of geen ervaring, iedereen is welkom in de yogalessen van Yogiez! Heb je yoga altijd al eens willen proberen? Van mei t/m september kun je mij vinden op Terschelling bij Ieders Plak op West-Terschelling, Strandpaviljoen West aan Zee, Strandpaviljoen Kaap Hoorn en het Duinmeertje van

Hee.

Een yogales duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten en je kunt uit verschillende soorten kiezen, zo bied ik Vinyasa Yoga, Hatha yoga, Yin yoga, Pranayama en meditatie aan.

Wil je liever een privé les volgen, ook dat is mogelijk. Daarnaast bied ik voor bedrijven of grotere groepen yoga op locatie aan. Je kunt je ook inschrijven voor een van de yoga surf workshops, deze worden aangeboden in samenwerking met de lokale surfscholen bij de standen West aan Zee en Formerum aan Zee.

Met een achtergrond in Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies heb ik veel 
kennis over de geschiedenis van de yoga opgedaan tijdens mijn specialisatie in religie en filosofie van Azië. Ook heb ik veldwerk in India gedaan waar ik yoga toerisme heb onderzocht. Met certificaten in 200 uur Hatha yoga, 50 uur Vinyasa yoga, 50 uur Yin yoga, 80 uur Meditatie en Pranic Healing level 1 hoop ik jullie veel te kunnen leren.
Wees meer dan welkom in de yogalessen, tot op de mat!

Algemene informatie

Er is helaas niet bekend wanneer Yoga met Yogiez is geopend. Benieuwd wanneer Yoga met Yogiez is geopend? Stuur een bericht.

Prijzen voor de les

Yogales €17,- per les a 75min.

Veel gestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen opgesteld door Yoga met Yogiez, heb je zelf een vraag? Je kunt een vraag stellen aan Yoga met Yogiez door een bericht te sturen.

Locatie

Ezra Goudzwaard verified

Ezra Goudzwaard

Yogadocent

Altijd al een keer yoga willen proberen, nu is je kans. Je bent op vakantie, tijd om echt tot rust te komen. Heb je vragen, neem dan even contact op.