Filters

Klik op het icoontje om filters te gebruiken.

  • Ontspannen
  • Yoga

Jong, oud, ervaring of geen ervaring, iedereen is welkom in de yogalessen van Yogiez! Heb je yoga altijd al eens willen proberen? Van mei t/m september kun je mij vinden op Terschelling bij Paviljoen West aan Zee.

Een yogales duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten en je kunt uit verschillende soorten kiezen, zo bied ik niet alleen Hatha yoga aan maar ook Yin yoga, Pranayama en meditatie.

Wil je liever een privé les volgen, ook dat is mogelijk. Daarnaast bied ik voor bedrijven of grotere groepen yoga op locatie aan. Je kunt je ook inschrijven voor een van de yoga & surf workshops, deze worden aangeboden in samenwerking met de lokale surfscholen bij de standen West aan Zee en Formerum aan Zee.

Met een achtergrond in Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies heb ik veel 
kennis over de geschiedenis van de yoga opgedaan tijdens mijn specialisatie in religie en filosofie van Azië. Ook heb ik veldwerk in India gedaan waar ik yoga toerisme heb onderzocht. Met certificaten in 200 uur Hatha yoga, 50 uur Yin yoga en Pranic Healing level 1 hoop ik jullie veel te kunnen leren.

Wees meer dan welkom in de yogalessen, tot op de mat!

Algemene informatie

Prijzen voor de les

Yogales €12,- per les a 75min.

Veel gestelde vragen

Locatie

Ezra Goudzwaard verified

Ezra Goudzwaard

Yogadocent

Altijd al een keer yoga willen proberen, nu is je kans. Je bent op vakantie, tijd om echt tot rust te komen. Heb je vragen, neem dan even contact op.