• Buiten
  • Trouwen
Hoe bijzonder is het om elkaar het ja-woord te geven op Terschelling! Je bruiloft te vieren ver weg van alle drukte van het vaste land, samen met jullie familie & vrienden op één van de prachtige locaties op het eiland.

Trouwen op Terschelling? Geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft op Terschelling? Of hebben jullie wel ideeën maar ontbreekt het jullie aan tijd? Kirsten de Bruijn van Trouwen op Terschelling is er voor ideeën, ontzorgen en vooral veel voorpret. Niet alles uit handen geven, maar vooral samenwerken om jullie perfecte dag te creëren en ten uitvoer te brengen. Van festivalbruiloft tot intiem huwelijksfeest, van ceremonie in een duinpan/op het strand of in een prachtige kerk, taart & bubbels in de natuur en een uitgebreid diner op locatie of een knalfeest in een strandtent, alles is mogelijk!

In een uitgebreid kennismakingsgesprek bekijken we wat jullie wensen en ideeën zijn. Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag! We houden geregeld contact en ik maak een uitgebreid draaiboek. Je zult merken dat een weddingplanner jullie enorm veel werk (en stress!) uit handen neemt. Op de dag zelf ben ik aanwezig om alles op rolletjes te laten verlopen (eventueel samen met jullie eigen ceremoniemeester natuurlijk). Jullie vrienden en familie hoeven alleen maar te genieten!

Ook voor professionele styling & materiaalhuur ben je ook bij ons aan het juiste adres! Je kunt hierbij denken aan de aankleding van ceremonie, de diner setting en uiteraard de feestlocatie. Tevens verhuren we ook veel materiaal zoals mooie witte weddingchairs, bankjes, prachtige lichtletters, spreekgestoelte, een prieel, strobalen, Perzische tapijtjes, schildersezel voor welkomstbord en allerlei decoratie materiaal.

Willen jullie je bruiloft op Terschelling graag helemaal zélf regelen, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de opstart? Dan is een trouwadviesgesprek misschien iets voor jullie. Tijdens dit gesprek denk ik met jullie mee over bijvoorbeeld locaties, planning, styling en kom ik met tips en adviezen. Na afloop van het gesprek kunnen jullie goed van start met het regelen van jullie bruiloft!

Neem vooral vrijblijvend contact op, dan gaan we kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Liefs, Kirsten

Algemene informatie

Er is helaas niet bekend wanneer Trouwen op Terschelling is geopend. Benieuwd wanneer Trouwen op Terschelling is geopend? Stuur een bericht.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan Trouwen op Terschelling, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Mag ik overal trouwen op Terschelling?

In principe mag je overal trouwen op Terschelling, echter zijn er wel een aantal voorwaarden als je voor de wet wilt trouwen in de Gemeente Terschelling. Kijk voor alle voorwaarden op de website van de Gemeente Terschelling.

Mogen wij onze ceremonie op het strand of in de duinen houden?

Dat mag, hou wel rekening met het Hollandse weer ;) Voor wettelijk huwelijk dient de locatie aan een aantal voorwaarden te doen. Gaan jullie voor een ceremonieel huwelijk dan heb je die voorwaarden niet.

Welke vaste trouwlocaties zijn er op Terschelling?

De Doopsgezinde Kerk, de Westerkerk, De Brandaris & de Raadszaal in Gemeentehuis op West Terschelling. Tevens is De Holland (oude zeesleepboot) ook een vaste trouwlocatie.

Locatie

Kirsten de Bruijn verified

Kirsten de Bruijn

Weddingplanner

Terschelling is natuurlijk een unieke locatie om te trouwen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op.