Filters

Klik op het icoontje om filters te gebruiken.

  • Buiten
  • Trouwen

Hoe bijzonder is het om elkaar het ja-woord te geven op Terschelling! Je bruiloft te vieren ver weg van alle drukte van het vaste land, samen met jullie vrienden & familie op een van de prachtige trouwlocaties op het eiland.

Trouwen op Terschelling

Geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft op Terschelling? Of hebben jullie wel ideeën maar ontbreekt het jullie aan tijd? Trouwen op Terschelling is er voor ideeën, creatie, ontzorgen en vooral veel voorpret. Niet alles uit handen geven, maar vooral samenwerken om jullie perfecte dag te creëren en ten uitvoer te brengen. Van festivalbruiloft tot intiem huwelijksfeest, van ceremonie in een duinpan/op het strand of in een prachtige kerk, taart & bubbels in de natuur en een uitgebreid diner op locatie of een knalfeest in een strandtent, alles is mogelijk! 

Weddingplanner

In een uitgebreid kennismakingsgesprek bekijken we wat jullie wensen en ideeën zijn. Het leukst van mijn vak vind ik dat ik de ideeën van bruidsparen concreet kan maken.Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag met het organiseren van de bruiloft zoals die volledig bij jullie past. Hierbij houden we geregeld contact en maak ik een uitgebreid draaiboek van de dag(en). Ik ben het aanspreekpunt voor alle leveranciers. Je zult merken dat een weddingplanner jullie enorm veel werk (en stress!) uit handen neemt.

Op de dag zelf ben ik aanwezig om alles op rolletjes te laten verlopen (eventueel samen met jullie eigen ceremoniemeester natuurlijk). Jullie vrienden en familie hoeven alleen maar te genieten van jullie. 

Bruiloftsstyling & materiaalhuur

Wil je een unieke bruiloft met professionele styling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jullie dag volledig aan te kleden. We bespreken uitgebreid jullie wensen en ideeën en gaan daar mee aan de slag. Je kunt hierbij denken aan de aankleding van ceremonie, de diner setting en uiteraard de feestlocatie. Tevens verhuren we ook veel materiaal zoals mooie witte weddingchairs, bankjes, prachtige lichtletters, spreekgestoelte, een prieel, strobalen, Perzische tapijtjes, schildersezel voor welkomstbord, houten boomstammen en allerlei decoratie materiaal. 

Willen jullie je bruiloft op Terschelling graag zélf regelen, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de opstart? Dan is een trouwadviesgesprek misschien iets voor jullie. Tijdens dit gesprek denk ik met jullie mee over bijvoorbeeld locaties, planning & styling en kom ik met tips en adviezen. Na afloop van het gesprek kunnen jullie goed van start met het regelen van jullie bruiloft!

Neem vooral vrijblijvend contact op, dan gaan we kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Kirsten de Bruijn

Algemene informatie

Veel gestelde vragen

Mag ik overal trouwen op Terschelling?

In principe mag je overal trouwen op Terschelling, echter zijn er wel een aantal voorwaarden als je voor de wet wilt trouwen in de Gemeente Terschelling. Kijk voor alle voorwaarden op de website van de Gemeente Terschelling.

Mogen wij onze ceremonie op het strand of in de duinen houden?

Dat mag, hou wel rekening met het Hollandse weer ;) Voor wettelijk huwelijk dient de locatie aan een aantal voorwaarden te doen. Gaan jullie voor een ceremonieel huwelijk dan heb je die voorwaarden niet.

Welke vaste trouwlocaties zijn er op Terschelling?

De Doopsgezinde Kerk, de Westerkerk, De Brandaris & de Raadszaal in Gemeentehuis op West Terschelling. Tevens is De Holland (oude zeesleepboot) ook een vaste trouwlocatie.

Locatie

Kirsten de Bruijn verified

Kirsten de Bruijn

Weddingplanner

Terschelling is natuurlijk een unieke locatie om te trouwen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op.