Filters

Klik op het icoontje om filters te gebruiken.

  • Actief
  • Buiten
  • Groepen
  • Kinderen
  • Surfen

Wil jij leren surfen? Leer surfen op Terschelling! Wil jij je eerste surfles boeken of misschien heb je al eens eerder gesurfd en wil je alleen een surfplank of een supboard huren? Neem even contact op.

Surfvillage is een surfschool waar je het eilander surf leven kan ervaren. Wij bieden lessen aan voor alle talenten, voor de beginnende surfer tot de meer ervaren surfer en voor alle leeftijden. Surfvillage heeft een gevarieerd surf programma voor iedereen. Onze gecertificeerde surf instructeurs en assistenten focussen zich op de veiligheid, surf etiquette, goed materiaal en vooral in het overdragen van plezier. Zo hopen we inspirerende en motiverende surflessen aan te bieden, en dat kan je ervaren op het mooie eiland Terschelling.
 
Een les duurt ongeveer anderhalf uur en ons doel is om in deze tijd de juiste kennis en skills over te brengen zodat je ook zelfstandig veilig het water op te gaan. Persoonlijke aandacht vinden wij hierbij erg belangrijk, en daarom zal je goed begeleid worden.
 
De beginners lessen worden gegeven op softboards, en de gevorderden lessen op softtops en hardtops. Naast een surfboard is ook een neoprene wetsuit inbegrepen bij de surfles. Wil je liever zelf oefenen, dan hebben we ook daar genoeg materiaal voor.

Algemene informatie

Kinderen (t/m 16 jaar):

Surfles € 25,-
3 surflessen € 65,-
5 surflessen € 105,-
10 surflessen € 190,-

Volwassenen

Surfles € 35,-
3 surflessen € 95,-
5 surflessen € 150,-
10 surflessen € 275,-

Prive les

Prive surfles € 70,- per persoon
Twee prive lessen € 130,- per persoon

Veel gestelde vragen

Moet ik mijn eigen wetsuit meenemen?

Nee, de lessen zijn inclusief een surfplank en wetsuit. Mocht je je eigen wetsuit hebben dan mag je deze natuurlijk ook meenemen.

Locatie

Jens en Loes verified

Jens en Loes

Surfinstructeurs

Wij zijn enthousiaste eilander surfers die blij worden om de liefde voor het surfen te kunnen delen met jou. Als je vragen hebt, neem gerust contact op met ons!