• Actief
  • Buiten
  • Groepen
  • Kinderen
  • Surfen
Wil jij leren surfen op Terschelling? Boek een surfles bij Surfvillage. Een ├ęchte toevoeging op de eilandervaring! Het eiland is vanwege de noordelijke ligging namelijk een ideale locatie voor je eerste surfles. Terschelling heeft de beste kans op golven in Nederland en het strand is bijzonder mooi. Surfvillage

is de orginele surfschool op Terschelling sinds 2014. De surfschool wordt gerunt door een team ervaren en gemotiveerde surfcoaches. In de zomermaanden worden er elke dag surflessen georganiseerd op het strand van West aan zee. Je kunt je ook inschrijven zonder eerdere surfervaring. Een fanastische activiteit voor zowel volwassenen als kinderen.

Een les duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit een deel theorie & praktijk. De surflessen zijn zo opgebouwd dat je na na de les de kennis hebt om ook zelf veilig een board te kunnen huren en te oefenen.

Surfvillage werkt vanuit een brandweerwagen die is omgetoverd tot mobiele surfschool. Een echte eyecatcher. Bij de surfschool kun je ook gewoon een surfboard en/of wetsuit huren.

Naast surflessen organiseert Surfvillage Terschelling ook bijzondere SUP tochten over de waddenzee en kun je SUP boards huren.

Algemene informatie

Er is helaas niet bekend wanneer Surfschool Surfvillage Terschelling is geopend. Benieuwd wanneer Surfschool Surfvillage Terschelling is geopend? Stuur een bericht.

Kinderen (t/m 16 jaar):

Surfles € 25,-
3 surflessen € 65,-
5 surflessen € 105,-
10 surflessen € 190,-

Volwassenen

Surfles € 35,-
3 surflessen € 95,-
5 surflessen € 150,-
10 surflessen € 275,-

Prive les

Prive surfles € 70,- per persoon
Twee prive lessen € 130,- per persoon

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan Surfschool Surfvillage Terschelling, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Moet ik mijn eigen wetsuit meenemen?

Nee, de lessen zijn inclusief een surfplank en wetsuit. Mocht je je eigen wetsuit hebben dan mag je deze natuurlijk ook meenemen.

Locatie

Jens en Loes verified

Jens en Loes

Surfinstructeurs

Wij zijn enthousiaste eilander surfers die blij worden om de liefde voor het surfen te kunnen delen met jou. Als je vragen hebt, neem gerust contact op met ons!