• Actief
  • Fitness
  • Groepen
  • Pilates
Doelgericht, daar sta ik voor. Of je nu fitter, sneller of slanker wil worden, samen bekijken we jouw doel en zetten we de route uit naar een optimaal resultaat.

We kijken niet alleen naar je trainingsschema, we kijken naar je voeding en welk eetpatroon echt bij jouw past, een die ook jij kan volhouden.

Al meer dan tien jaar heb ik ervaring als personal trainer en coach maar daarnaast kun je bij mij ook terecht voor een groepsles, ik kom zelfs naar jou toe.

Bootcamp

Lekker naar buiten, in het voorjaar begin ik met een heerlijke bootcamp. Lesschema's komen binnenkort online!

HIIT

High Intensity Interval Training, heel kort gezegd, in een zeer korte tijdsduur een explosieve inspanning leveren.

Kickfit

Een unieke mix van kracht en conditie met een vleugje kickboksen. Probeer het een keer en boek een proefles!

Pilates

Focus op je ademhaling, je houding en stabiliteit. In tegenstelling wat je misschien zou denken is Pilates een waar fitnesssysteem waarbij het vooral om de core gaat.

 

Algemene informatie

Er is helaas niet bekend wanneer Sporten met Maartje is geopend. Benieuwd wanneer Sporten met Maartje is geopend? Stuur een bericht.

Hieronder vind je verschillende prijzen van de lessen. Wil je weten wat ik voor je kan doen met betrekking tot een coachingstraject? Neem dan even contact op.

Lessen;

Bootcamp €10,- per les
HIIT  
Kickfit €10,- per les
Pilates €10,- per les

Veel gestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen opgesteld door Sporten met Maartje, heb je zelf een vraag? Je kunt een vraag stellen aan Sporten met Maartje door een bericht te sturen.

Locatie

Maartje Beets verified

Maartje Beets

Personal Trainer

Wil je ook tijdens je vakantie fit blijven, neem eens contact op!