• Actief
  • Buiten
  • Vissen
  • Zeehonden
Het geheim van Terschelling ontdek tijdens een van de tochten met de TS3 - Viking. Tijdens de ontdekkingstocht gooien we de netten uit en vangen we kwallen, garnalen, en kleine vissen. Ga je mee?

De TS3 - Viking is een voormalige garnalenkotter die we nu gebruiken voor onze rondvaarten. Samen gaan we op ontdekkingstocht en kijken we wat er allemaal in de Waddenzee leeft.Sleepnetvissen is een kleinschalige methode van vissen waarmee de natuur niet wordt aangetast. Wanneer de netten binnenboord hangen, legen we de inhoud op de watertafel. De kapitein legt uit wat er allemaal in de netten zit, zo vangen we zeesterren, mossels, kwallen en verschillende soorten vis.Tijdens de ontdekkingstocht varen we langs de zandbanken waar de zeehonden leven. Het is bijna zeker dat je ze van heel dichtbij zult zien.Aan boord hebben we een rolstoellift, speciaal voor diegene die minder goed ter been is. Het is een avontuur voor jong en oud.

Algemene informatie

Kijk voor de actuele afvaarttijden en prijzen op onze website.

Hieronder vind je de prijzen van een ontdekkingstocht, de tocht duurt ongeveer twee uur.

Kinderen tot 12 jaar
€ 10,-
Volwassenen
€ 17,50


Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan Garnalenvissen en naar de zeehonden, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Kan iemand in een rolstoel ook mee met de tocht?

Ja, speciaal voor diegene die minder goed ter been is, of in een rolstoel zit hebben we een rolstoellift aan boord.

Waar kan ik jullie vinden?

Je vindt ons in de kom, aan de kant van de haven waar ook de sneldienst aanlegd.

Locatie

TS3 - Viking verified

TS3 - Viking

Rondvaarten

Ontdek de Waddenzee met de TS3 - Viking, tijdens de twee uur durende tocht over de waddenzee ontdekken we samen de onderwaterwereld. Ga je mee?