• Actief
  • Buiten
  • Groepen
  • Kinderen
  • Paardrijden
Wil je een keer paardrijden op Terschelling? Zowel beginnende- als ervaren ruiters zijn meer dan welkom. Zo organiseren we verschillende buitenritten door het bos, de duinen en over het strand.

We bieden verschillende buitenritten aan, zowel voor beginners als de wat meer ervaren ruiters. Voor de beginners hebben we een rit door het bos of door het bos en het duingebied "de Koegelwiek". Voor een buitenrit op het strand moet je al wel een ruiter zijn met meer ervaring. Bekijk onze verschillende ritten hieronder;

Voor kinderen

Ga gezellig met de kleine op pad. Bij ons kun je een gezadelde pony huren en zelf een route uitkiezen.

Beginnende ruiters

Voor de beginnende ruiters bieden we een buitenrit aan door het bos (duurt gemiddeld een uur) of een rit door het bos en het duingebied welke ongeveer 1,5 uur duurt. Tijdens de rit wordt voornamelijk gestapt, afhankelijk van het niveau van de ruiters kunnen we een stukje in draf of in galop.

Ervaren ruiters

Voor de ervaren ruiters hebben we een rit van twee of van drie uur. Beide keren gaan we via het bos en de duinen naar het strand. Voor de ritten over het strand is wel ruime rijervaring vereist, we zullen in volle galop het strand over gaan.

Avondrit

Tijdens de zomervakantie bieden we eenmaal per week een avondrit aan Neem even contact op voor een plekje in de groep.

Groepen

Speciaal voor groepen bieden we een arrangement, tijdens de rit is het ook mogelijk om te lunch of ergens gezellig in het bos te borrelen. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Houdt er rekening mee dat alle buitenritten bij ons onder begeleiding zijn van een instructeur, deze zal tevens uw gids zijn.

Voor de veiligheid is het bij ons verplicht een cap of helm te dragen. Je kunt deze bij ons huren.

Wanneer je een buitenrit wilt inplannen kunt het beste even telefonisch contact opnemen of kom even bij ons langs in Landerum.

Algemene informatie

Er is helaas niet bekend wanneer Rijpaarden verhuur Lok is geopend. Benieuwd wanneer Rijpaarden verhuur Lok is geopend? Stuur een bericht.

Kinderen (pony)

Pony (Wandelen) €10,-

Beginnende ruiters

1 uur, bosrit €32,50
1,5 uur, bos- en duinrit €37,50

Ervaren ruiters

2 uur, bos- en duinrit €45,00
3 uur, bos- en duinrit €60,00
2 uur, avondrit €50,00

Cap of helm voor de rit

Per rit €1,00

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan Rijpaarden verhuur Lok, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Moet ik mijn eigen rijlaarzen meenemen?

Je mag je eigen laarzen meenemen, voor degene die ze niet hebben kun je bij ons verschillende maten passen.

Mag ik ook zelf een rit maken door het bos?

Helaas, al onze buitenritten zijn onder begeleiding.

Locatie

Hilda Lok verified

Hilda Lok

Instructeur

Zowel beginnende als ervaren ruiters zijn bij ons welkom. Wil je een keer mee? Neem even contact op.