• Actief
  • Buiten
  • Groepen
  • Kinderen
  • Surfen
Feel the stoke! Jouw surfavontuur begint hier! Wil jij op een verantwoorde, veilige en vooral plezierige manier leren golfsurfen op het mooiste eiland van Nederland? Dan is Gosurfing Terschelling echt iets voor jou!

Wij bieden surflessen aan voor kinderen en volwassenen van ervaren surfers tot beginners, iedereen is welkom bij Gosurfing Terschelling. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd!

Hoe ziet de surfles eruit?

Een actieve en uitdagende surfles vol plezier voor kinderen. Voordat we het water ingaan trekken we een wetsuit aan. Het wetsuit zorgt ervoor dat we het niet koud krijgen tijdens de surfles. Daarna volgt een stukje theorie over veiligheid, het surfboard en de zee. Vervolgens oefenen we het pedellen en opstaan op het strand om daarna zo snel mogelijk de Terschellinger golven te trotseren. In ongeveer 1,5 uur tijd leer jij de basis van het golfsurfen en surf jij je eerste golf. Een onvergetelijke ervaring. Let's GoSurfing!Naast surflessen kan men hier ook terecht voor suppen, de megasup xl, kinderfeestjes en verhuur van surfplanken.

Algemene informatie

In de maanden juli en augustus geven we dagelijks les. In het voor en naseizoen kun je op afspraak een les plannen.

 Kinderen

Surfles 25,- euro
3-rittenkaart 65,- euro
5-rittenkaart 105,- euro
10-rittenkaart 190,- euro

Volwassenen

Surfles 35,- euro
3-rittenkaart 95,- euro
5-rittenkaart 150,- euro
Privé les 70,- euro

*Op al onze aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan Gosurfing Terschelling, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Neem in elk geval zwemkleding en een handdoek mee. Een beetje enthousiasme komt ook van pas!

Moet ik ook een wetsuit meenemen?

Als je een eigen wetsuit hebt zou ik die zeker meenemen! Wij hebben eventueel in alle maten ook wel een te leen, die krijg je van ons.

Locatie

Gossen Smit verified

Gossen Smit

Surfinstructeur

Al enkele jaren reis ik de wereld rond op zoek naar de beste golven. Nu kan ik jouw leren wat ik heb geleerd. Heb je vragen, neem even contact op!