• Actief
  • Buiten
  • Fietsen
  • Kinderen
  • Wandelen
Beleef het waddenlandschap door de eilandverhalen van Marloes. Ga mee op ontdekking, samen maken we herinneringen!

De liefde voor Terschelling delen, dat is mijn missie. En die deel ik graag met jou! Als Verhalenjutter jut ik verhalen over jouw geliefde eiland. Deze eilandverhalen vertel ik tijdens wandelingen of een fatbiketocht naar het Drenkelingenhuisje. En ben je niet op het eiland? Of wil je meer lezen? Dan stuur ik gratis verhalen digitaal met flessenpost Aangespoeld en per post toe met Aangespoeld ‘Fan twae kanten’.Wil je een bijzondere eilandbelevenis? (her)Ontdek de Levende Duinen met Schemerwandeling Joon, Wekelijks van september t/m juli. We gaan struinen door de duinen, luisteren naar eilandverhalen en bij helder weer sterren kijken. Deze wandeling geef ik ook in de wintermaanden. Het tijdstip dat we beginnen veranderd met de zonsondergang mee, meestal een uur voor zonsondergang. Prijs € 24,50 volw. € 17,50 kind ( geschikt v.a.f +- 10 jaar). Duur circa 2 uur.Voor gezinnen met jonge kinderen is er Duinwandeling Oerdei. Deze wandeling is overdag. Zo hoeven de jongsten niet lang op te blijven! Deze wandeling is geschikt vanaf +- 4 jaar en geef ik in juni en juli, dagelijks om 16.00 uur en tijdens vakanties.  Prijs € 19,50 volw. € 15,00 kind. Duur circa 1,5 uur.Een mooi boek over Terschelling mee naar huis? Eind 2019 bracht ik het Terschelling ABC prentenboek uit, een boek voor jong & oud met tekeningen van Frans Schot. Bij elke letter van het alfabet een eilandverhaal. Je leert ongetwijfeld iets nieuws over jouw geliefde eiland! Te koop bij de boekhandels, het VVV, de Boekenboer en natuurlijk bij het Verhalen-atelier van Eilandmeisje op afspraak. Online ook te bestellen op de website van Eilandmeisje.Neem gerust contact op voor meer informatie en boek je plek!Marloes FopmaEilandmeisje0562-850817 of bel of sms 06-15392930 Instagram: @Eilandmeisje.TerschellingFacebook: @EilandmeisjeTSfoto’s: Mike Bink, Hans van der Kooi en Thessa Tholking

Algemene informatie

In de maanden juni en juli dagelijks eilandbelevenissen. Augustus gesloten september t/m mei wekelijks, dus ook in de wintermaanden!

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan Eilandmeisje, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Is Schemerwandeling Joon ook voor kinderen jonger dan 10 jaar?

Voor kinderen tussen 4-10 jaar is er Schemerwandeling Joon de Kinder-versie van september t/m april. En duinwandeling Oerdei in juni en juli.

Mogen honden mee op een wandeling?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan.

Ik heb ergens gelezen dat je ook trouwceremonies doet, klopt dat?

Ja, ik jut ook liefdesverhalen voor symbolische ceremonies. Die vertel ik bijv. bij het Drenkelingenhuisje!

Ik ben stram in de benen, kan ik wel mee op wandeling?

De wandeling is echt door het zand, duin op en af, circa 2,5 km. Zit je in een rolstoel? Dan kan ik ook verhalen vertellen op locatie, bijv. in jouw vakantiehuisje.

Locatie

Marloes Fopma verified

Marloes Fopma

Verhalenjutter

Mensen raken met woorden, dat is wat ik doe. Door verhalen te vertellen deel ik mijn liefde voor Terschelling.