• Actief
  • Buiten
  • Groepen
  • Kinderen
Onder begeiding van een gids de natuur beleven? Wij organiseren natuurritten met 100% elektrische terreinwagentjes. We gaan op safari vlak na zonsopkomst en voor zonsondergang, ga je met ons mee?

Met de stille elektrische wagentjes kom je op plekken in de natuur die met andere voertuigen niet toegankelijk zijn. De Ecosafari van ongeveer twee en een half uur is geschikt voor iedereen die van de natuur houdt. De gids vertelt u alles over het eiland en ook de cultuur en geschiedenis van het eiland komen aan bod.Tijdens de Ecosafari gaan we op zoek naar wilde dieren, we nemen de tijd om verschillende dieren te "spotten". Tijdens de tochten kun je gebruik maken van onze verrekijkers. De routes zijn grootendeels onverhard en in samenwerking met Staatsbosbeheer beschikbaar gesteld. Bent u minder goed ter been? Wanneer u dit aangeeft bij uw reservering kunnen wij er rekening mee houden.We rijden dagelijks vanaf twee personen, ben je nieuwsgierig of wil je reserveren? Neem contact met ons op.

Algemene informatie

We rijden dagelijks ritten vanaf twee personen, neem contact met ons op om te reserveren.


Ecosafari

Volwassenen
€ 30,00
Kinderen (tot 12 jaar)
€ 17,50


Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan Ecosafari, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Hoelang duurt de rit ongeveer?

De safari duurt ongeveer twee tot twee en een half uur.

Locatie

Maarten Sjoers

Maarten Sjoers

Eigenaar

Een prachtige natuurrit door de ongerepte natuur van Terschelling in een van onze elektrische wagentjes.