Filters

Klik op het icoontje om filters te gebruiken.

  • Actief
  • Buiten
  • Kinderen
  • Paardrijden

Beleef Terschelling tussen twee oren door! Lekker met de kinderen uit wandelen?, neem een van onze shetlanders mee voor een rondje door het bos! Heb je al vaker paard gereden ga dan mee op pad met onze Ijslanders!

In de schoolvakanties, van pasen tot en met de herfst, staan onze shetlanders klaar voor de kinderen. Neem ze mee op pad door het bos of oefen eerst een rondje in onze paardenbak.

Tijdens de wintermaanden kun je mee op onze excursie "Kuddekijken" in de duinen en vertellen we je meer over de natuur en onze pony's.

De sterke Ijslanders zijn ook geschikt voor volwassen en om hun extra "versnellingen"; tölt en telgang. Het gehele jaar maken we lange natuurtochten, neem even contact op voor de mogelijkheden.

Wat is er te doen bij de Prairie

Bakrit

Wanneer je voor het eerst kennis maakt met onze pony's mag je een ritje maken door onze bak. Er is een grote bak waar je rondjes of achtjes kunt rijden. Reserveren is niet nodig.

Bosrit

Heb je al vaker gereden en wil je een boswandeling maken? Dan kun je samen met je ouders een bosrit maken. Je mag een half uur of een uurtje rijden. Wij vertellen je de leukste paadjes! Toezicht van een volwassene is verplicht.

Ochtendrit

Voor de ervaren ruiters hebben we ook een ochtendrit door het bos de duinen en over het strand. Onderweg gaan we ook nog lekker picknicken! Wil je een keertje mee, dan moet je even reserveren.

Ijslanderrit

Het hele jaar door organiseren we ook buitenritten voor ervaren ruiters*. Ga gezellig op pad met onze stoere, wollige en pittige Ijslanders. Je kunt kiezen uit ritten van twee of drie uur.

*alleen voor ruiters tot 80kg.

 

Algemene informatie

Bakrit €4,50 per 15 min.
Bosrit €10,00 per 30 min.
Ochtendrit €45,00 per ochtend.
Ijslanderrit Neem even contact op. 2 - 3 uur.

Veel gestelde vragen

Mag ik mijn eigen cap meenemen?

Natuurlijk mag dat! Voor degene die zelf geen cap heeft hebben wij verschillen maten liggen.

Locatie

Marleen Zorgdrager verified

Marleen Zorgdrager

Medeeigenaar

Samen met de kinderen iets gezelligs doen? Ga op pad met een van onze wandelpony's. Heb je vragen, neem contact met ons op!