• Actief
  • Buiten
  • Kinderen
  • Paardrijden
Ponyrijden: Maak een lekkere boswandeling van ‘n half of heel uur met je ouders en een Prairiepony. Een fijne manier om pony’s (beter) te leren kennen. Wij schatten op de Prairie in welke pony het beste bij je past, je krijgt een cap te leen en we vertellen

je de leuke route door het Formerumer bos. Een zelf meegebrachte volwassen begeleider die de pony vasthoudt is verplicht.
12 euro per half uur.

Paardrijden: De IJslander Prairiepaarden zijn geschikt voor gevorderde volwassenen ruiters. Met veel plezier maken we lange natuurtochten door bos, heide duin en strand. We rijden van april t/m oktober, in kleine groepjes, op afspraak. (alleen gevorderde ruiters vanaf 14 jaar tot 80 kg)

Extra activiteiten staan op de sociale media en op de Prairiesite aangegeven. Welkom!

Algemene informatie

Er is helaas niet bekend wanneer de Prairie - Shetlanders & IJslanders Terschelling is geopend. Benieuwd wanneer de Prairie - Shetlanders & IJslanders Terschelling is geopend? Stuur een bericht.

Bosrit €12,00 per 30 min.
Ijslanderrit Neem even contact op. 2 - 3 uur.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan de Prairie - Shetlanders & IJslanders Terschelling, heb je zelf ook een vraag, maar staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een bericht en stel jouw vraag.

Mag ik mijn eigen cap meenemen?

Natuurlijk mag dat! Voor degene die zelf geen cap heeft hebben wij verschillen maten liggen.

Locatie

Marleen Zorgdrager verified

Marleen Zorgdrager

Medeeigenaar

Samen met de kinderen iets gezelligs doen? Ga op pad met een van onze wandelpony's. Heb je vragen, neem contact met ons op!